zomerhuisje A  1

Eind maart hadden we met de Filigraan Vereniging een verkoopkraam tijdens het Crea Weekend in Venray. Naast ons stond Karin de Ruiter van Your Zoap Creatief. Zij verkocht o.a. een houten huisje om een klein quiltje in op te hangen. Ik zag onmiddellijk mogelijkheden om het huisje voor mijn filigraanwerkstukken te gebruiken. Ik heb er toen een Paashuisje met filigraan van gemaakt voor de tentoonstelling op 12 april bij de Jaarvergadering/Activiteitendag/25-jarig jubileum van de Filigraan Vereniging in Amersfoort. Natuurlijk heb ik het Paashuisje ook thuis gebruikt.zomerhuisje A  3
Ik heb een foto naar Karin gemaild en die werd meteen op de website, op de blog èn op facebook geplaatst. Zelf gebruik ik een foto met het Paashuisje op mijn startpagina van facebook. Op mijn website komt het huisje ook diverse malen in beeld in de fotoboeken van Amersfoort. Toen de Paasspulletjes moesten worden opgeruimd is het huisje blijven staan, maar er stonden alleen een paar flesjes in, op zich ook best leuk, maar een beetje kaal. Ik had wel ideeën, maar even geen tijd. Nu is het intussen gelukt om het huisje om te toveren tot een “zomer/vakantie/strand-huisje” om het “zomergevoel” toch nog even vast te houden, ook al werkt het weer niet echt mee.

Ook voor herfst en Kerst heb ik al ideeën, dus houd de website maar in de gaten. Wil je zelf ook zo’n leuk huisje? Er valt nog veel meer te shoppen in Karin’s webshop, dus kijk op:
http://yourzoap.nl
http://yourzoap.blogspot.nl
https://www.facebook.com/Yourzoap
of bezoek de verkoop/workshopkraam van Your Zoap op een van de vele hobbybeurzen die in de komende maanden plaatsvinden (zie hun agenda).
zomerhuisje A  4
Op de Activiteitendag in Schiedam op 8 november a.s. hoop ik het huisje in herfststijl tentoon te stellen. Foto’s worden dan zo spoedig mogelijk geplaatst. Binnenkort volgt meer informatie over deze dag.