De Filigraanvereniging is een landelijke vereniging die is opgericht in januari 1989. Twee maal per jaar wordt "ergens" in het land een activiteitendag georganiseerd. De Filigraanvereniging is ook aanwezig op een aantal landelijke en regionale evenementen en beurzen.

Leden mogen daar hun werkstukken tentoonstellen, kunnen aan de doetafel zelf het een en ander uitproberen, leggen contacten en gaan op zoek naar de mooiste kleuren filigraanpapier en de nieuwste boeken en filigraanhulpmiddelen die bij de diverse verkoopstands te koop zijn.

De Filigraanvereniging is aanwezig op een aantal landelijke en regionale evenementen en beurzen. 

Leden en niet-leden kunnen bij de Filigraanvereniging allerlei soorten filigraanpapier, materialen en filigraangereedschappen kopen. Klik hier voor meer informatie of bekijk de advertentie in het verenigingsblad "Verdraaid".

Het cverdraaid1lubblad "Verdraaid" verschijnt vier maal per jaar. De laatste editie is rond 14 maart 2017 verschenen.

Het blad wordt gemaakt vóór, maar vooral ook dóór de 102 leden. Alle ingezonden kaarten en andere werkstukken worden in ieder geval t.z.t. geplaatst.
In "Verdraaid" staan verschillende getekende patronen om zelf uit te werken, maar ook kaarten met de beschrijving erbij. Alle kaarten staan in kleur afgebeeld!
Verder aandacht voor nieuws over de vereniging, de aankondiging van de activiteitendagen met verdere details en informatie over beurzen waar de Filigraanvereniging aanwezig is met een stand.
Tevens staan in het blad diverse verkoopadressen van filigraanpapier en overige benodigdheden vermeld.

 

Terug naar de overzichtspagina van de Filigraanvereniging.